25-30 dkg. apró fejû gombát, picit megsózzuk, majoránnázok, borsozok, egy kis ételízesítõvel és fokhagyma sóval megszórjuk, majd betesszük a hûtõbe, hogy az ízeket jól felvegye. 1 óra múlva kivesszük, közben lisztet pirospaprikával összekeverjük.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A gombafejeket és a gomba szárait is beleforgatjuk. Nagyon forró olajban kisütjük. Nem jó, ha túl sok az olaj, mert a gomba képes nagyon megszívni magát, akkor nagyon zsíros lesz! Gyorsan kell sütni, hogy a liszt le ne kapjon, ezért kell a nagyon forró olaj!
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!