
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
vörösbor (minõségi),
rum (60 %-os),
süvegcukor,
narancs,
citrom,
fûszerek (fahéj, szegfûszeg, vanília), tartórács
Az elkészítés módja:
Végy egy 25 dekás Süvegcukrot. Készíts elõ egy tûzálló tálat, egy tûzifogót és egy rezsót. A tálba kerüljön két palack vörösbor a legjobb fajtából, majd tégy hozzá narancshéjat, rúdvaníliát, citromkarikát, és szegfûszeget ízlésed szerint. Az egészet forrósítsd fel. Tedd a tálra a tûzifogót a Süvegcukorral, rummal - amely erõs, mint egy matróz (60 %) - locsold meg alaposan és gyújtsd meg. Tápláld a lángot kanalanként az erõs rummal, a karamellizált cukor lassan belecsöpög a borba. Ez adja italod utolérhetetlen aromáját.
Jó italozást kíván a recept.zug.hu!