2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Capri saláta

Hozzávalók: 20 dkg mozzarella sajt, 25 dkg közepes paradicsom, 2 ágacska
bazsalikom, olívaolaj, só, bors, tálaláshoz lollo rosso salátalevelek.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A mozzarellát és a paradicsomot felkarikázzuk egy centis szeletekre. Egy nagy lapos tálat kirakunk megmosott salátalevelekkel, és a sajtot a paradicsommal felváltva lerakjuk csiga alakban a tányér széle felõl a közepe felé haladva. A salátát meglocsoljuk olívaolajjal, fûszerezzük sóval, borssal és frissen leszedett, elmorzsolt bazsalikomlevéllel.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!