2024.05.13. - Szervác, Imola

Csokisrúd

Hozzávalók:

- 10 dkg kókuszreszelék
- 10 dkg kakaópor
- 20 dkg porcukor
- 5 dkg zselés cukor
- 10 dkg mazsola
- 15 dkg darált dió
- 25 dkg háztartási keksz
- 25 dkg margarin
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A háztartási kekszet durván ledaráljuk, a zselés cukrot apró kockákra vágjuk. A margarint a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a kekszet, a diót, a mazsolát, a zselés kockákat és a kakóport. Jól összekeverjük, szalámit formázunk belõle, kókuszreszelékben meghenpergetjük, becsavarjuk alufóliába és hûtõbe tesszük.

A hideg süteményt kb. egy centiméter széles szeletekre vágjuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!