2024.05.13. - Szervác, Imola

Ördöghal

Hozzávalók: 1 kg tõkehal, 1 kávéskanál mustár bors, 1 db zöldpaprika, petrezselyem, oreganos olaj, 1 kanál vaj, 1 kanál zsemlemorzsa, citromos olaj, só, olaj a sütõedény kikenéséhez.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Tûzálló edényt olajjal kikenünk, a megsózott, megborsozott tõkehalat citromos olajjal és mustárral fûszerezzük. Az edénybe lerakott halszeletekre apróra vágott petrezselymet, paprikaszeleteket és néhány kanál szurokfüves olajat teszünk. A végén megszórjuk zsemlemorzsával és meglocsoljuk a felolvasztott vajjal. Forró sütõben sütjük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!