2024.05.14. - Bonifác

Fejeskáposzta saláta ananásszal

Hozzávalók: 500 g fejes káposzta, 200 g ananász, salátaöntet.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Káposztát csíkokra vágjuk, sóval, ecettel és cukorral összegyúrjuk, és hagyjuk levet engedi. Hozzáadjuk a kockára vágott ananászt és a salátaöntetet. Mazsolát, diót adhatunk hozzá.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!