Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A spenótot vízben megfõzzük, lecsurgatjuk, és finomra vagdaljuk. A sertésbordát kicsontozzuk, vékonyra kiverjük, besózzuk, és egy kevés zsírban ropogósra sütjük. A pecsenye levével és a vajjal keverjük össze a parajt, törött borssal ízesítjük, és egy mély tûzálló tálba terítjük.
Ráfektetjük a hússzeleteket, és ráöntjük a következõ mártást: a lisztet a vajjal és a sós tejjel sûrûre fõzzük, majd a tûzrõl levéve, simára keverjük benne a reszelt sajtot, a tejfölt és a tojássárgáját. A mártás tetejét meghintjük reszelt sajttal, és a sütõben kb. 10 percig sütjük.
Jó étvágyat!