2024.04.27. - Zita

Csirkemell filé dijoni mustárral

Hozzávalók 2 személyre: 2 csirkemell filé /25 dkg/, 2 kávéskanál dijoni mustár, néhány mustár mag, 1 evõkanál 12%-os tejföl, fél kávéskanál étolaj, petrezselyem, só,bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A filét kikloffoljuk,megsózzuk, borsozzuk, mind két oldalát bekenjük a dijoni mustárral. Egy teflon bevonatú edényt bekenünk az olajjal, belehelyezzük a filét,meghintjük a mustár maggal és néhány percig sütjük oldalanként.Félre tesszük a filéket. Közepes tûzön hozzá adjuk a tejfölt, egy kicsit hagyjuk hogy sûrûsödjön össze. A kész szószt ráöntjük a filére és meghintjük finomra szelt petrezselyemmel.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!