Hozzávalók: 1 kg friss vagy, 2 csomag mélyhûtött zöldbab, 3 szép nagy paradicsom, 1 gerezd fokhagyma, 3 evõkanál olaj, só, õrölt bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A zöldbabot sós vízben megfõzzük, és lecsurgatjuk. Az olajat megforrósítjuk, a meghámozott paradicsomokat hozzáadva, fakanállal összetörjük, és beletesszük a tört fokhagymát meg a zöldbabot. Megsózzuk, megborsozzuk, és öt percig, idõnként rázogatva, kis lángon összeforraljuk. Konzervbõl is kitûnõ.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!