2024.05.12. - Pongrác

Hagymával fõtt tojás

Hozzávalók: 4 tojás, 2 fej hagyma, legalább 5 fej hagyma vörös, külsõ héja, só;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítése:

A tojásokat egy lábasban annyi vízbe tesszük, amennyi bõven ellepi. Mellétesszük a hagymafejeket és a vöröshagyma külsõ, vörös héját. Megsózzuk. Forrástól számítva 5 percig fõzzük. Kivesszük a tojásokat, hideg vízzel leöblítjük, a héjat kezünkkel összetörjük, a tojáson hagyjuk. Visszatesszük a megtört héjú tojásokat a hagymás – hagymahéjas lébe. Egyet forralunk, hûlni hagyjuk. Lehûlve meghámozzuk, tálaljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!