2024.04.27. - Zita

Gyulai szelet

Hozzávalók: 40 dkg sertéskaraj, 20 dkg szeletekre vágott bacon, 2 fej vöröshagyma, 1 szál Gyulai kolbász, só, ketchup.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hússzeleteket jól klopfoljuk ki, éskeskenyan kenjük meg ketchuppal. Sózzuk, keskeny szalonnaszeletekkel, körökrevágott vöröshagymával és kolbászkarikákkal rászórom. Befedjük egy másikhússzelettel, és hústûvel összezárjuk. Elõször kevés zsiradékon átsütjük, majdkevés vízzel felöntve puhára pároljuk. Rizibizivel, saját levéveltálaljukeresztve puhára pároljuk. Rizibizivel, saját levével tálalom.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!