2024.04.26. - Ervin

Különleges Waldorf-saláta

Hozzávalók: 1 közepes zellergumó, 2 alma ,1 kiskanál citrom, 2 marék mazsola, durvára tört dió

Az öntethez: 2 evõkanál majonéz, 2 evõkanál tejföl, 1 kiskanál mustár, bors, kevés só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítése: a zellert pucold meg, majd nagy lyukú reszelõn reszeld le. Az almával bánj ugyanígy, majd csöpögtesd meg a citromlével. A lereszelt zellert forrázd le, hagy állni pár percig, és hideg vízzel mosd át, csöpögtesd le. Az öntethez keverd el a majonézt, a tejfölt, a mustárt és a fûszereket. A zellert forgasd össze a mazsolával és az almával, majd az öntettel keverd alaposan össze. Szórd meg a durvára tört dióval. Behûtve tálald.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!