24 tisztított csirkeszárny, só, 4 piros paradicsompaprika, 3 csípõs hegyes paprika kicsumázva és apróra vágva, 1 1/2 dl olíva- vagy kukoricaolaj, 1 1/2 dl citromlé, 2 ek. fenyõmandula vagy mandula apróra vágva
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Szórjunk rá még egy kis sót, fedjük be az edényt, és hagyjuk 8 órát állni. Közben forgassuk. Izzó faszénparázson, roston vagy grillsütõben süssük ropogósra a szárnyakat. Közben locsoljuk a paprikás páccal. Ha kész, tegyük elõmelegített, rozsdamentes fém pecsenyéstála, szórjuk meg a tetejét a fenyõmandulával, majd az egészet borítsuk be egy nagy darab arab kenyérrel (pitával).