Hozzávalók 4 pohárhoz: 6 dl joghurt, 4 dl zöldséglé, só, fehérbors, 2 evõkanál vagdalt petrezselyem.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A joghurtot krémesre keverjük, majd adagonként hozzáadjuk a zöldséglevet. Sóval, borssal fûszerezzük, és tálalásig hûtõszekrénybe tesszük.
A petrezselymet tálba tesszük. A poharak száját hideg vízbe, majd a petrezselyembe mártjuk. Végül óvatosan beleöntjük a zöldséglevet. Azonnal tálaljuk!
Kellemes italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!