2024.04.26. - Ervin

Vegyes zöldségsaláta

Hozzávalók: 15-20 dkg konzerv sárgarépa; -zöldbab, -zöldborsó, -spárga, -kukorica, -gomba, 1 kis fej lilahagyma, 1 csomó metélõhagyma, 1 nagy paradicsom, 3 evõkanál 5%-os borecet, 6 evõkanál olaj, 1 csipet cukor, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A leszûrt konzerv sárgarépát, -zöldbabot, -zöldborsót, -spárgát, -kukoricát, gerezdre vágott -gombát összekeverjük a cikkekre vágott paradicsommal. Az olajból, ecetbõl, finomra vágott metélõ- és lilahagymából, kevés cukorral, sóval öntetet készítünk. Ezzel öntjük le a zöldségeket, és összekeverjük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!