Csúnyán foglamazva, hogy melyik gyártási folyamat eredményeét esszük meg. A gabonát aratás után gabonatárolókban (siló) tárolják, innen szállítják a malmokba. A malmokban egy összetett mûveletsor alatt elõször a szennyezõdésektõl megtisztítják a gabonát.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A betûk a magyar nevekre és a fogósságra (L-nem fogós, F-fogós, FF-kétszerfogós, FFF-háromszorfogós), míg a szám a termék hamutartalmának százszorosa, tehát a szervetlenanyag-tartalmára utal.
A sütõiparban használt kódok:
BL-55: finom(búza)liszt, BL-80: fehér kenyérliszt, BL-112: félfehér kenyérliszt,
BFF-55: rétesliszt,
AD: búzadara,
GL-200: Graham liszt;
TL-50 (vagy BFFF-50): tésztaipari liszt,
DSL: durum simaliszt, TDD: tésztaipari durum dara,
TBL-70: fehér tönköly(búza)liszt,
TBL-300: teljes kiõrlésû tönköly(búza)liszt,
RL-60: fehér rozsliszt (rozsláng),
RL-90: világos rozsliszt,
RL-125: sötét rozsliszt,
RL-190: teljes kiõrlésû rozsliszt.