2024.04.26. - Ervin

Zöldbab nagymama módra

Hozzávalók : zöldbab,üvegenként 1 tk. só,1 ek. ecet,késhegynyi tartósítószer.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A babot alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, majd feldaraboljuk. Akkora üvegekbe tesszük, amit télen egyszerre felhasználunk.

Sós, gyengén ecetes vizet készítünk,belerakjuk a tartósítót, felforraljuk s ha már kihûlt, ráöntjük a babra. Az üvegeket jól lezárjuk és a forrás kezdetététõl számitva 3/4 óráig gõzöljük.A gõzölõben hagyjuk kihûlni.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!