Az 1. réteghez:
- 3 tojás
- 4 evõkanál porcukor
- 1,5 dl víz
- 2 evõkanál zselatin
A 2. réteghez:
- 3 tojás
- 4 evõkanál porcukor
- 1,5 dl víz
- 2 evõkanál zselatin
- 2 evõkanál kakaót
A 3. réteghez:
- 5 dl tejföl
- 7 evõkanál porcukor
- 1,5 dl víz
- 2 evõkanál zselatin
A 4. réteghez:
- 2 dl szörp
- 1,5 dl víz
- 2 evõkanál zselatin
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az 1. réteghez 3 tojássárgáját összekeverünk 3 evõkanál porcukorral, 3 tojás fehérjét 1 evõkanál porcukorral kemény habbá verünk. Közben 1,5 dl vizet felforralunk 2 evõkanál zselatinnal. A zselatint beleöntjük a sárgájába, majd hozzákeverjük a fehérjét. Vékonyan kikent formába öntjük, és hagyjuk dermedni.
A 2. réteget ugyanúgy készítjük, mint az elõzõt, csak a sárgájába belekeverünk 2 evõkanál kakaót. A sárga rétegre öntjük, majd hagyjuk dermedni.
A 3. réteghez fél liter tejfölt összekeverünk 7 evõkanál porcukorral. Közben felforralunk 1,5 dl vízben 2 evõkanál zselatint. Majd hozzáöntjük a tejfölt, és a megdermedt kakaós rétegre öntjük.
A 4. réteghez 2 dl szörpöt 1,5 dl vizet felforralunk 2 evõkanál zselatinnak, és a tejfölös rétegre önjük. Hagyjuk dermedni, majd szeletelve tálaljuk.