Hozzávalók:
- 24 szelet bacon
- 48 szem vörös borban eltett aszalt szilva
- 48 szem mandula
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A vörösboros aszalt szilvákat lecsepegtetem és mindegyikbe beledugok egy-egy szem mandulát. A baconszeleteket kettévágom és mindegyikbe beletekerek egy-egy töltött szilvát. A szalonnás tekercseket átszúrom egy-egy fogvájóval, majd 180 fokos sütõben a szalonna megpirulásáig sütöm õket.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!