2024.04.26. - Ervin

Bolognai mártás

Hozzávalók: fél kg darált hús, 1 doboz hámozott paradicsom, 1 fej hagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1,5 dl vörösbor, oregano, bazsalikom, petrezselyemzöld, só, bors, olivaolaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hagymát finomra kockázom, a fokhagymát finomra vágom, majd mindkettõt megpárolom az olivaolajban. Hozzáadom a darált húst és kevergetve megpirítom. A paradicsomot lecsepegtetem, apró kockákra vágom és hozzáadom. Sózom, borsozom, majd hozzáöntöm a vörösbort. Kb. fél órán át lassú tûzön fõzöm. Apróra vágom a füveket, hozzáadom és még egy keveset fõzöm.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!