2024.05.06. - Ivett, Frida

Krumplifõzelék

Hozzávalók: 1 kg burgonya, víz, só, majoránna, pirospaprika, olaj, liszt, 2 dl tejföl.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A burgonyát meghámozzuk, nagyobb kockákra vágjuk. Annyi vizet öntünk rá, hogy jól ellepje, majd sóval, majoránnával ízesítjük. Világos rántást készítünk, levesszük a tûzrõl, megszórjuk pirospaprikával, és belekeverjük a tejfölt. Ha a krumpli megpuhult, a rántással besûrítjük, majd újra felforraljuk. Egy-két percig fõzzük, majd tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!