2024.04.27. - Zita

Burgonyasaláta

Hozzávalók: burgonya 1 kg, tojás sárgája 4 db, tejföl 1/4 l, só 2 késh, ecet 2 dl, cukor 2 kocka.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A burgonyát héjában megfõzzük. Ha puha, megtisztítjuk, és kicsit hûlni hagyjuk. Vékony szeletekre vágjuk, tálra rakjuk. Negyed l tejfölt 4 tojás sárgájával felforralunk, teszünk bele ízlés szerint cukrot, ecetet. Ezeket összekeverve ráöntjük a burgonyára.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!