Hozzávalók: 80 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 2 dkg liszt, 2-3 dkg cukor, tej, petrezselyem, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A sárgarépát vékonyra szeleteljük és forró olajban kevés hús vagy csontlével, sóval, cukorral fedõ alatt puhára pároljuk. Zsírjára sütjük, még egy keveset pirítjuk, a liszttel meghintjük és tejjel felengedjük. Petrezselyemmel v. citrom héjával ízesítjük.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!