Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Közben a húsokat kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, és megtöltjük a fenti töltelékkel. Hústûkkel összetûzzük, vagy zsineggel összekötjük, és forró olajban minden oldalát pirosra sütjük. Kuktába tesszük a hústekercseket.
A maradék pecsenyezsírban megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, megszórjuk pirospaprikával és liszttel. Fölengedjük vízzel, összeforraljuk, és a hústekercsekre öntjük. Lezárjuk a kuktát, és a húst puhára pároljuk.
A gombát fölszeleteljük, egy kevés zsiradékban megpirítjuk, sót, borsot, petrezselymet adunk hozzá, és a húsra tesszük a töpörtyûvel együtt. Elkeverjük benne a tejfölt, és még egyszer felforraljuk.
Jó étvágyat!