2024.04.26. - Ervin

Cézár saláta

Hozzávalók: 40 dkg csont és bõr nélküli fõtt tyúkmell, 1 fej vöröshagyma, 2 kemény tojás, 2 evõkanál olajbogyó, 2 zöldpaprika, 3 evõkanál marinált paradicsompaprika, 2 evõkanál borecet, 4 evõkanál olaj, 1 csokor snidling, só (ízlés szerint), törött fekete bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az ecetet összekeverjük az olajjal, megsózzuk, megborsozzuk és a fele, finomra vágott snidlinget belekeverjük. A fõtt tyúkmellet nagyon vékony csíkokra aprítjuk, a kemény tojást felkarikázzuk, a zöldpaprikát kicsumázzuk, és ugyancsak csíkokra vágjuk, majd salátástálba öntjük. Hozzátesszük a marinált paprikát és a meghámozott, hajszálvékony karikákra vágott, megsózott hagymát. A kimagozott és finomra vágott olajbogyóval megszórjuk, végül rálocsoljuk a mártást. Jól átkeverjük, és a hûtõszekrényben lefedve 2 óráig érleljük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!