2024.04.26. - Ervin

Zelleres-gombás melegszendvics

Hozzávalók: kb. 40 dkg gomba, 1-2 dl tejszín, 2 fej vöröshagyma, 4-5 gerezd fokhagyma, vaj, 1 nagy fej zeller, só, fehérbors, rozmaring, kevés liszt vagy keményítõ, reszelt sajt.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az apróra vágott zöldségeket a fûszerekkel vajon megpirítjuk, kevés vizet hozzáadva puhára pároljuk. Tejszínnel felöntve behabarjuk. A kész szendvicskrémet a kenyérszeletekre kenjük, megszórjuk reszelt sajttal és forró sütõben 10-15 percig grillezzük. Ez az adag egy nagy tepsit megtölt kenyérszeletekkel (persze attól függ, ki mennyit tesz a kenyérre). És nagyon laktató.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!