Hozzávalók: 1 evõkanálnyi vaj, 2 fej hagyma, 2 szál közepes sárgarépa, ugyanennyi ánizsgumó, 2 db burgonya, só, fehér bors, 0,5 liter víz vagy húsleves, 1-2 evõkanál liszt, 0,5 liter tej, kis csokor snidling.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Olvaszd fel a vajat, és kezdd el párolni rajta a már felkockázott zöldségeket (5-10 percig). Adj hozzá egy kis õrölt fehér borsot és sót, majd engedd fel 0,5 liter vízzel vagy húslevessel. Ha minden megpuhult, vedd le a tûzrõl, adj hozzá a 1-2 evõkanál lisztet, és jöhet a turmix. Ezután öntsd bele a 0,5 liter tejet, és forrald fel a levest ismét (most a liszttõl és a tejtõl szép krémes állaga lesz). Szórd meg vágott snidlinggel - és kész is.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!