2024.04.27. - Zita

Lecsós máj

Hozzávalók: 8db csirkemáj (vagy ennek megfelelõ mennyiségû bármilyen máj), 1kg paprika, 1/4 kg paradicsom, 3 fej hagyma, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hagymát némi olajon üvegesre pirítjuk. Ráteszem az pici kocka alakúra vagy hosszúkás szeletekre szelt májat, amikor az majdnem kész, akkor beleöntöm a felkarikázott paprikát, besózzuk, és lefedve addig párolom, míg a paprika majdnem jó.

Ezután beleöntöm még a kocka alakúra vágott paradicsomot, megkóstolom a levét, elég sós-e, adott esetben pótlom, lefedve készre párolom. Lezárom a tüzet alatta, majd jó alaposan megkeverem.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!