Hozzávalók: 2 kg nyers krumpli, fél kg hagyma, 80 dkg dagadó, 30 dkg fõtt marhahús, 10 g törött fehérbors, 1 dkg szerecsendió, majoranna, kakukkfû, borsikafû, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A krumplit, a hagymát és a húsféléket húsdarálón ledaráljuk, sózzuk, fûszerezzük. Jól összedolgozzuk és kolbászbélbe töltjük. Két óráig 85 fokon abáljuk.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!