2024.05.11. - Ferenc

Marhapogácsa

Hozzávalók: 60 deka marhahús, 1 deka só, pici törött bors, 5 deka zsír, 1 deka liszt és 1 evõkanál paradicsom.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

60 deka darált húst sóval és egy kis törött borssal jól összekeverünk. Hat, tenyérnyi nagyságú, kisujjnyi vastag szeletre formáljuk, zsemlemorzsával meghintett vágódeszkán. Egy kis forró zsírban hirtelen kisütjük. Zsírjából egy kis liszt, paradicsom, só és víz hozzáadásával mártást készítünk s azt jól felforralva a kisült szeletekre öntjük. Igen ízletes, percek alatt elkészíthetõ, vacsorára való húsétel.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!