2024.05.07. - Gizella

Citromos karaj

A kiveregetett karajszeleteket reszelt citromhéjjal bedörzsöljük, citromlével meglocsoljk és két órán át pácoljuk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A lével együtt áttesszük egy lábosba, megsózzuk, majd a húslevest és a bort aláöntve, megpároljuk. A vajat összegyúrjuk a liszttel, a lisztgombócot a húslébe tesszük és a mártást állandóan kevergetve besûrítjük. A citromos karajt a mártással együtt tálaljuk, rizzsel és párolt kelbimbóval körítjük.

Hozzávalók:
4 szelet kicsontozott sertéskaraj,
0,7 dl húsleves,
0,7 dl száraz fehérbor,
fél citrom leve és reszelt héja,
3 dkg vaj,
2 dkg liszt,


Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!