Hozzávalók: 4 pár virsli, borecet, só, cukor, koriander, mustármag, bors, vöröshagyma, 15 dkg trappista sajt, 2 db kaliforniai paprika.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A virslit rövid ideig fõzzük, és karikákra vágjuk. A fent felsorolt fûszerekbõl kevés víz hozzáadásával páclevet készítünk úgy, hogy felforraljuk, majd hagyjuk kihûlni. Leszûrjük, és beleforgatjuk a virslit és a vékony karikákra vágott vöröshagymát, valamint a csíkokra vágott marinált paprikát. Ha az ízek összeértek a tetejét meghintjük a kockákra vágott sajttal.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!