2024.05.07. - Gizella

Titkok nélkül – Kínai gyógynövények

A Titkok nélkül – Kínai gyógynövények körüljárja a téma alapvetõ fogalmait, többek között az öt elem tanát, a csi szerepét és a nyolc alapmodellt. A könyv segítségével megismerkedhetünk az egyes orvosságok elkészítésének módjával, és több mint 80 fontos gyógynövény részletes leírását is megtalálhatjuk benne a következõ kategóriákba osztva: melegítõ növények, a jin és a jang egyensúlyát helyreállító növények, élénkítõ növények és a meleg eloszlatására szolgáló növények.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A kötet azzal kapcsolatban is információval szolgál, hogy mely növények alkalmasak a meghûlés, az emésztési nehézségek, a bõrfertõzések és sok-sok más egészségügyi probléma gyógyítására.

A Titkok nélkül-sorozatban egyedülálló módon egymás mellett megtalálható az elmélet és a gyakorlat. Az egyes témaköröket átfogó és világos magyarázatok teszik érthetõvé. A módszerek alkalmazásának legjobb módját is megismerhetjük.

A szerzõ Penelope Ody Kuangcsouban tanult kínai orvoslást a Hagyományos Kínai Orvoslás Akadémiáján. Azóta a Gyógynövénygyógyászok Nemzeti Intézete és a Gyógynövény Társaság is tagjává fogadta. 12 éve praktizál, és több könyve is megjelent már a témában.

Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!