Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A vastagabb ereket kivágjuk, és a torzsával, burgonyával, vörös- és fokhagymával együtt ledaráljuk. Összekeverjük a darált hússal, rizzsel, fûszerekkel, és hozzáadjuk a nyers tojást. Annyi zsemlemorzsát teszünk még hozzá, hogy a töltelék jó állagú legyen. A kihûlt káposztaleveleket egyenként bekenjük a krémmel, és felcsavarjuk, mint a palacsintát.
A kész tekercseket tûzálló tálba szorosan egymás mellé (nem egymásra!) rakjuk, és meghintjük a maradék zsemlemorzsával. Ezután lelocsoljuk a sóval és borssal ízesített tejföllel, kis olvasztott zsírt teszünk rá, és elõmelegített forró sütõbe tesszük. Fél óráig sütjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!