Hozzávalók: 4 személyre: 600 g eper, 600 ml ribizlilé (piros) 1 db limett, 2 ek. porcukor, tálaláshoz tejszinhab.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az epret leöblitjük, megtisztítjuk és a 2/3-át pürésitjük. A többi epret felszeleteljük. Az eperpürét összekeverjük a ribizlilével, limettlével, porcukorral és lefedve hûtõben jól lehütjük. A felszeletelt epret is a hûtõbe rakjuk. A tálaláskor az eperszeletekre öntjük a lehûtött levet és a tetejét tejszinhabbal díszitjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!