Középfajta burgonyát 1 kilót, ha meghámoztunk, nagy kockára vágva, sós vízben puhára fõzünk.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Ez alatt elkészítjük a rántást, egy kanál zsír s a szükséges mennyiségû lisztbõl s ha már jól habzik, beleteszünk egy kanál tisztított majorannát s azután felöntjük az idõközben megpuhult burgonyával s természetesen a levével is. Ügyelnünk kell arra, hogy a burgonya ne fõjön szét, hanem egészben maradjanak a darabok. Óvatosan elkeverjük s megrázogatjuk, egy ideig még fõzzük s tetszés szerint tejfelt teszünk hozzá.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!