2024.04.26. - Ervin

Chilis szárnyas leves rizs tésztával és tenger gyümölcseivel

Hozzávalók 4 fõre: 1500 ml szürt gyöngytyúk leves, 4 db óriásgarnéla , 200g tenger gyümölcsei , 200 g wanton, szójaszósz, chili, 50 g friss gyömbér, 60 ml olaj, 80 g rizsmetélt.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A wantonokat forró olajban aranysárgára sütjük. Feltesszük az átszürt kristálytiszta levest fõni, hozzáadjuk a rizstészta metéltet, tenger gyümölcseit a tisztított óriásgarnélákat. Chili paprikával, metéltre vágott gyömbérrel és szójaszósszal ízesitjük, 4-5 perc alatt készre fõzzük. A megsütött wantont a levesestányérba helyezzük, rámerjük a forró levest, és elosztjuk a tenger gyümölcseit.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!