2024.04.27. - Zita

Gombás cukkini

Hozzávalók: 50 dkg cukkini, 25 dkg csiperkegomba, 1 fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 dl zöldségerõleves, olaj, kakukkfû, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megmosott cukkinit héjastól felkarikázzuk. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a felszeletelt gombát és a cukkinit. Sóval, borssal, kakukkfûvel ízesítjük. 2 percig kevergetve pároljuk. Felöntjük a levessel és fedõ alatt 10 percig pároljuk. Barnarizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!