Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Elkészítés: A gyömbért összekeverjük a narancshéjjal, a fokhagymával, Worcestershire mártással, a mézzel, a mustárral és az olajjal. A csirkeszárnyakat tálba helyezzük, leöntjük a mézes mártással, és lefedve a hûtõben legalább 6 óra hosszat, de inkább egy éjszakán át állni hagyjuk. A sütõt 200 fokra (gázsütõ 3. fokozat) elõmelegítjük. Nagy tepsit kibélelünk alufóliával, rárakosgatjuk a húst, és ráöntjük a páclevet. A sütõben kb. 35-40 perc alatt barnára sütjük. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk. Melegen a szárnyakra szórjuk, és tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!