Hozzávalók: 30 dkg spagetti, 20 dkg túró, 5 db tojássárga, 2 dkg só, 2 db tojás, 10 dkg liszt, 15 dkg zsemlemorzsa, 5 dl olaj.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A spagettit forrásban lévõ sós vízben kifõzzük, leszûrjük és még forrón hozzákeverjük a túrót és a tojások sárgáját. Kihûtve formálható lesz, hengereket formázunk belõle.
Lisztbe, tojásba, majd morzsába forgatjuk és bõ, forró olajban sütjük. Fõzelékekhez feltétként adhatjuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!