Hozzávalók: A krémhez: 1 csomag puncsízû pudingpor, 3 dl tej, 20 dkg vaj, 20 dkg porcukor, 10 dkg mazsola, 1/2 dl rum.
6 tojásból piskótát készítünk. Amikor kihûlt, rátesszük a következõ krémet, végül olvasztott csokoládéval vonjuk be.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A pudingport a tejjel felfõzzük. A vajat a porcukorral habosra kavarjuk, a mazsolát a rumban megáztatjuk. Ha a puding kihûlt, mindhármat összekeverjük, és a tésztára kenjük. A krém tetejére vékonyan olvasztott csokoládét simítunk.
Készülhet bármilyen ízû pudingporból, és esetleg kakaós, diós piskótából, a tetejére pedig szórhatunk a csokimáz helyett vagy mellett kókuszreszeléket is.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!