2024.05.12. - Pongrác

Szõlõmártás

Hozzávalók: 1 pohár tejföl, kevés liszt, só, 2 fürt szõlõ.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Félliternyi szõlõt megmosás után húslében megfõzzünk. Habarást készítünk (4-4 ek. tejfölbõl és 1 ek. lisztbõl), simára kavarjuk, porcelánedénybe tesszük, a megfõtt szõlõt levével együtt beleöntjük, ügyelve arra, hogy a fövés közben az edény aljára ülepedett magvakat ne öntsük hozzá.

Pici sót teszünk bele, és még egyet forralunk rajta. Fõtt hússal és krumplipürével tálaljuk. hideg sült húshoz is jó.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!