Hozzávalók: 1 evõkanál olaj, 1 fej vöröshagyma, 1 evõkanál liszt, köményes olaj, személyenként 1 tojás.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az apróra vágott hagymát megpirítjuk az olajban, megszórjuk liszttel, felengedjük vízzel. Ízesítjük sóval, köményes olajjal. Ha felforrt, a tojásokat egyenként óvatosan beleengedjük és már csak gyenge lángon fõzzük tovább. Tálaláskor ízesíthetõ még fokhagymás olajjal és pár csepp fokhagymás borecettel.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!