A filézett csirke-, vagy pulykamellet felszeleteljük. Kikloffoljuk és panírozzuk. Egy ovális jénai tálat kibélelünk vékonyra szelt bacon szalonnával úgy, hogy a szalonnaszeleteket kihajtjuk a jénai szélére.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Belerakunk egy sor húst, amit reszelt trappista és füstölt sajt keverékével megszórunk és tejföllel meglocsoljuk. Így rétegezzük, amíg a hozzávalókból tart. Ráhajtjuk a szalonnát. Alufóliával letakarjuk és sütõben kb. 30 percig pároljuk. Utána levesszük róla a fóliát és a szalonnát megpirítjuk.
Melegen és hidegen is egyaránt kitûnõ.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!