Hozzávalók: 60 dkg paradicsom, 20 dkg csiperkegomba, 2 dl tartármártás, 2 dkg vaj, 1 fej saláta, 0.5 dl száraz fehérbor és ételízesítõ.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A paradicsomokat alaposan megmossuk, kalapjukat levágjuk, belsejüket kivájjuk. A megtisztított, nagyon jól megmosott, felszeletelt gombát kevés vajon ételízesítõvel fûszerezve lepároljuk, majd kihûtjük. A tartármártást utóízesítjük a száraz fehérborral, és belekeverjük a gombát. Megtöltjük a paradicsomokat, és fogyasztásig hûtõben tartjuk. Jól megmosott salátalevélre tálaljuk. Pirított kenyérszeleteket kínálunk hozzá.
Elkészítési idõ: 35 perc. Egy adag: 1340 kJ/320 kcal
Ajánlott ital: száraz rozé - Mõcsényi Kékfrankos Rosé 200.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!