2024.05.14. - Bonifác

Sajtos pecsenye

Hozzávalók: 4 szelet sertéstarja, 20 dkg sárgarépa, 20 dkg mirelit szemes kukorica, 5 dkg vaj, 10 dkg sajt, 3 evõkanál olaj, só, bors, petrezselyem.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hússzeleteket klopfoljuk ki, majd megsózzuk, megborsozom, és az olajban rövid idõ alatt, magas hõfokon pirosra sütjük. A zöldségeket sózott vízben fõzzük meg,majd vajon átpároljuk. A megreszelt sajttal megszórt hússzeleteket hõálló tálba fektetjük, köréje a zöldség ragut és felforrósított sütõben néhány percig sütjük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!