2024.05.13. - Szervác, Imola

Csuka citrommal

Hozzávalók négy személyre: 1 kg csuka, 5 dkg liszt, 2 tojás, 1 citrom, 3 dl olaj, 4 evõkanál citrommártás.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megtisztított, gerinccsontjáról lefejtett halszeleteket 10-12 dkg-os darabokra vágjuk. Lisztbe, majd felvert tojásba mártjuk, és forró olajban kisütjük. Tálaláskor citromkarikákkal dísztíjük. Körete a párolt rizs és citrommártás.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!