Hozzávalók: 600 g kenyértészta, só, 200 g túró, 100 g parmezánsajt, 100 g sonka, 1 tojás, 100 g mozarella.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A túrót a tojással, kevés sóval, a parmezánnal, illetve a kockákba vágott mozarellával és sonkával összekeverjük. A kenyértésztát kinyújtjuk és 4 darabba vágjuk, mindegyikre teszünk egy keveset az elkészített sajtos masszából, majd mindegyik kis kockát átlósan összeillesztjük. Sütõben, kicsit olajozott tepsibe elhelyezzük a cipõcskéket és 30 percig sütjük, majd melegen tálaljuk.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!