2024.05.13. - Szervác, Imola

Habart krumpli leves

Hozzávalók: 1 db burgonya, 1 fej vöröshagyma, 1 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 1 ek pirospaprika, babérlevél, õrölt bors, 1 db tárkony, 1 csipet bazsalikom, 1 csipet borsikafû, 1 mk liszt, 1 mk tejföl, 1 ek tej, 1 dl étolaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az olajjal, hagymával és paprikával pörkölt alapot készítünk és beletesszük a krumplit, zöldségeket, fûszereket, (tárkony, bazsalikom, borsikafû el is hagyható, de velük finomabb) és kevés vizet aláöntve pároljuk, kb 20 perc, utánna felöntjük annyi vízzel amennyi levest akarunk, ha felforrt behabarjuk. Csipetkét szaggatunk bele.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!