2024.05.07. - Gizella

Édes-káposztafõzelék

Hozzávalók: 70-80 deka káposzta, 6 deka zsír, 4 deka liszt, 6 deka vöröshagyma, só, töröttbors, 30-40 deka sertésfejhús,1 deci tejföl.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A megtisztított káposztát ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk és forró vízben a nyers sertéshússal együtt puhára fõzzük. Elkészítjük a rántást: 6 deka felhevített zsírba tesszük a 4 deka lisztet, megpirítjuk és elkeverjük a 6 deka reszelt vöröshagymával és kevés borssal, feleresztjük egy kis hideg vízzel, és a káposztához keverve, az ételt felforraljuk. Tejföllel ízesítjük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!